Rólunk

Plastdur - környezetkímélő ragasztók

A VODICSKA KFT korszerű összetételű, vizesbázisú, szervesoldószer-mentes, környezetbarát, diszperziós ragasztók fejlesztésével, gyártásával, kereskedelmével foglalkozik, amelyek között nyomdaipari ragasztók, könyvkötészeti ragasztók, csomagolóipari ragasztók, bútoripari ragasztók, valamint építőipari ragasztók találhatók.

Gyártás

A ragasztók állandó minőségét a több mint 15 éves gyártási tapasztalat garantálja. A folyamatos ellátáshoz szükséges alapanyagok illetve késztermékek tárolására tágas raktárterek, a gyártáshoz műszakilag jól felszerelt gyártócsarnok, és speciális keverőgépek állnak rendelkezésre.

Termékfejlesztés

Az alapanyagok beérkezésekor, a végtermék minőségellenőrzésénél állandó laboratóriumi kontroll működik. A laboratóriumban a gyártás ellenőrzése mellett, az európai szabványoknak megfelelő, a felhasználók reklamációit, kifogásait, javaslatait, növekvő igényeit figyelembe vevő folyamatos termék-fejlesztés történik.

Kapcsolat a vevőinkkel

Szakmai segítséget nyújtunk telefonon azonnal, szükség esetén személyesen saját laboratóriumunkban vagy a felhasználó telephelyén.

A ragasztóanyagokat a VODICSKA KFT budapesti telephelyén, továbbá Egerben, Miskolcon, Debrecenben, Kecskeméten, Pécsett, Győrött, Szombathelyen viszonteladóinknál lehet megvásárolni.

Budapesten ingyenes házhozszállítást vállalunk!
Vállaljuk egyedi igényeinek megfelelő, innovatív termékek fejlesztését, gyártását.
Hívjon minket bizalommal:
dr. Vodicska Miklós: 06-30-9-333-793,
06 1 362-3980
vagy 06-1-362-3981